Relaxatietherapeute hoopt Marco Borsato te willen helpen met burn-out

2Refresh, het bedrijf van relaxatietherapeute Inge Vrielynck, hoopt binnenkort zanger Marco Borsato te willen helpen met burn-out. De vele jaren werken onder hoge druk hebben zijn tol geëist voor Marco Borsato. Vrielynck stelt zo’n 15 sessies voor om Marco te verhelpen met de ziekte van de eeuw: burn-out.

Inge Vrielynck: “We nodigen Marco Borsato uit om enkele sessies te volgen bij 2Refresh. We zijn gelokaliseerd in Middelburg (Maldegem), vlakbij de Nederlandse grens. Het is een oase van rust en zingeving. Juist wat Marco nodig heeft in deze periode.”

2Refresh investeerde de laatste jaren sterk in een volledig uitgeruste refresh-centrum. “We behandelen reeds al enkele jaren personen met slaapproblemen, stress, burn-outs en tinnitus. Van meditatie, relaxatieoefeningen, massages tot het gebruiken van de zwemspa en jacuzzi: 2Refresh helpt via haar unieke zinvolle aanpak op maat jou tot rust komen en geeft jou opnieuw de energie voor vandaag en morgen.”

2Refresh heeft na het lezen van het artikel in de media, het management van Marco Borsato ingelicht over deze uitnodiging. Nu maar hopen dat hij zich straks in Middelburg bevindt om zijn burn-out te verhelpen. 

Deel dit artikel: