Ademhalingsoefeningen

Ademhalingstechnieken om vrij te ademen

Ademhalingsoefeningen zijn niet alleen een natuurlijk middel om innerlijke rust te vinden en spanning af te bouwen. Ze helpen ook om ademhalingsproblemen aan te pakken.

We zijn onze natuurlijke manier van ademen kwijt. We ademen massaal vanuit de borststreek, wat een natuurlijke reactie is bij gevaar of spanning. Ons lichaam is dus in constante paraatheid en de boosdoener is onze jachtige levensstijl. Alles moet snel. We moeten continu presteren. Als je weer vrij leert ademen, deblokkeer je en dat werkt heel bevrijdend en ontspannend.

Stress, spanning of onverwerkte emoties hebben een negatieve invloed op lichaam en geest. Met behulp van verschillende ademhalingstechnieken brengen we lichaam en geest terug in balans: van ademrust (lichaam) naar gemoedsrust (geest).

Dankzij de ademhalingsoefeningen van Inge, kun je her-ademen en voel je je als herboren. Gebruik ze, zodat je opnieuw de rust in jezelf vindt. Jarenlange klachten zoals chronische vermoeidheid en slapeloosheid, depressie en angsten, hoge bloeddruk en hoofdpijn verlichten of verdwijnen volledig.

Maak nu een afspraak