Over ons

"Mama, je lacht niet meer."

Van cijfers naar relaxatietherapeute en slaapcoach

Mijn naam is Vrielynck Inge

20 jaar werkte ik met hart en ziel mee in het boekhoudkantoor van mijn man. Maar toen we het stadsleven van Knokke-Heist omruilden voor het plattelandsleven van Middelburg, voelde ik alsmaar duidelijker wat ik had gemist. Ik kwam weer in contact met de natuur, de rust en de stilte, en ik voelde dat ik meer wilde.

Ik werd geleefd door de cijfers, maar ik hunkerde naar de gevoelswereld. Ik wilde mensen gelukkig maken en geven wat ze nodig hadden. Ik wilde delen wat ik zelf teruggevonden had: rust, ontspanning en stilte.

Mijn naam is De Backer Frank

Als artiestennaam Meneer Remi Henri Pêdon

Geboren in een klein zelfstandig gezin wat de basis geeft van een eigenheid op zichzelf te staan.
Mijn vader en ik waren sterk verbonden aan de Oosterse denkwijze. En al stonden wij met een andere wereldbeeld wij hebben elkaar ondersteund in onze eigenheid en verdieping.

Als scholing heb ik mezelf geschoold. In mijn kindertijd had ik een zware dyslexie, wat maakt dat mijn kijk op de dingen een andere onderbouw hebben. Uit deze onmacht heb ik mijn eigenheid uitgebouwd, wat dicht bij het Boeddhisme is gelinkt. En al ben ik met geen isme verbonden, heb ik er een sterke eigenheid in die ik nu in de praktijk met Inge uitbouw.

We gaan naar diepere stilte waardoor we mensen meenemen naar hun eigenheid in stilte en verbondenheid.

"Ik zei de cijfers vaarwel en verwelkom nu de mensen"

Van ratio
naar emotie

Mijn man Christophe, mijn grote steun en toeverlaat, reikte mij het laatste stukje van de puzzel aan. Hij voelde aan wat ik nog niet met zoveel woorden gezegd had en hij schreef me in voor de opleiding relaxatietherapeute.

Vanaf dat moment viel alles op zijn plaats. Ik voelde mij super en wil dat gevoel aan anderen doorgeven. 2refresh was geboren!

De tol van de prestatiemaatschappij

Omdat ik zelf lang in het zakenleven stond, weet ik als geen ander hoe hoog de druk kan komen te staan. En die druk eist altijd zijn tol! Agressiviteit, depressies, burn- en bore-outs, …

Het zijn maar enkele van de problemen waarmee de maatschappij van vandaag kampt. Stuk voor stuk duidelijke signalen dat we nood hebben aan rust en ontspanning. Zelfs de jeugd is overspannen!

(Her)vind de balans in je leven

Je hoeft écht geen schuldgevoel te hebben als je twee minuten in de zetel zit. Even tot jezelf komen mag! Ik help jou om de balans in je leven terug te vinden.

Aan de hand van een waaier van adem-, ontspannings– en slaaptechnieken, kan je zelf aan de slag. Je krijgt er meer energie van, je komt helemaal tot rust en je ziet oplossingen waarvoor je vroeger door de drukte van elke dag geen oog had.

Maak nu een afspraak voor een kennismakings-gesprek

Maak een afspraak