BOEDDHISTISCHE TANTRA

Ervaar opnieuw je geboorterust

2Refresh houdt zich exclusief bezig met behandelingen in rustbeleving. Tijdens de eerste sessie Boeddhistische Tantra wordt gestart met de analyse van jouw lichaamstaal.


Deze analyse is belangrijk, omdat het lichaam evenveel geheugen bevat als de hersenen. Deze unieke 2Refresh-behandeling focust zich hoofdzakelijk op de taal van het lichaam, de manier van ademen, opslaan, verwerken en loslaten van emoties. 

In alle rust en ontspannen sfeer wordt het ritme van je ademhaling en de spanning van je spieren grondig onderzocht. Zo zal het lichaam in diepe rust komen, zichzelf herstellen, levenskracht ontwikkelen en een boost van energie teweegbrengen.

De Boeddhistische Tantra staat voor het terugvinden van alle rust in het lichaam zoals deze oorspronkelijk aanwezig was.


Doorgaans duurt een sessie 1 uur, maar kan, afhankelijk van de persoonlijke situatie, uitlopen. Een volledig traject voor een optimaal eindresultaat houdt meerdere intense sessies in.

Boeddhistische Tantra, loslaten, behandeling, ontspannen, relaxatie, relax
 

Vorig jaar leerde ik 2Refresh kennen via mijn psychologe. Ik zat heel diep toen. Inge en Frank hebben er mij toen doorgeholpen met al hun liefde en toewijding. Ik onderging een Boeddhistische Tantra. Het zijn fantastische therapeuten. Wat een ontspanningstherapie. Ik ben zo dankbaar dat ik hen heb leren kennen. Dankjewel, Inge en Frank.

 

—  Hilde

Inge Vrielynck, Frank De Backer, therapeut

De Boeddhistische Tantra is de enige behandeling die wordt uitgevoerd samen met Frank De Backer, geboren in een klein zelfstandig gezin wat de basis geeft van een eigenheid op zichzelf te staan.


Frank en zijn vader waren sterk verbonden aan de Oosterse denkwijze. En al stonden zij met een andere wereldbeeld, hebben zij elkaar ondersteund in hun eigenheid en verdieping.

Als scholing heeft hij zichzelf geschoold. In zijn kindertijd had hij een zware dyslexie, wat maakt dat zijn kijk op de dingen een andere onderbouw hebben. Uit deze onmacht heeft hij zijn eigenheid uitgebouwd, wat dicht bij het Boeddhisme is gelinkt. En al is hij met geen isme verbonden, heeft hij er een sterke eigenheid in die hij nu in de praktijk met Inge uitbouwt.

Tijdens de Boeddhistische Tantra gaan Inge en Frank naar diepere stilte waardoor ze mensen meenemen naar hun eigenheid in stilte en verbondenheid.