top of page

Mijn focus voor het derde jaar 2Refresh: meer groepswerk

Deze maand blaast 2Refresh 2 kaarsjes uit. Tijd om even te bezinnen over twee prachtige jaren. Want ik zag mijn grote droom werkelijkheid worden en mijn roeping concreet vorm krijgen. Bedankt aan alle klanten voor het diepe vertrouwen! Ik voel vandaag intense dankbaarheid, maar ik heb ook enorm veel zin in de toekomst!


Meer groepswerk relaxatie Ik bruis van de ideeën en werk voor dit jaar aan een mix van vertrouwde individuele trajecten én vernieuwende groepsactiviteiten. Waarom ik ook met groepen wil werken? Omdat ik merk dat mensen soms beter evolueren in groep: door de dynamiek en het delen van ervaringen. Dat is zo mooi om te zien! Deze activiteiten staan alvast op de planning – meer info volgt snel:


Doe-voordrachten: – Gun jezelf een zalige nachtrust – Stress en slapen


Groepsactiviteiten: – Meditatief schilderen voor volwassenen – Relaxatieweekend op verplaatsing – Buteyko: ademhalen op een correcte manier voor meer energie – Relaxatiemeditatie en Kristalklankschalen i.s.m. Lieve


Groepswerk 2Refresh meditatie tuin evenement

Waar mijn hart nog vol van is?


Wat ik met mijn klanten deel: start je dag met positieve affirmaties Louise Hay, een topmadam van bijna 90, maakt het haar levenswerk om mensen van zichzelf te leren houden en zelfkritiek te vervangen door zelfliefde en positiviteit. De kern van haar filosofie: je gedachten creëren je ervaringen. Negatieve gedachten worden dus self fulfilling prophecies en positieve affirmaties zijn prima oefeningen in acceptatie, vriendelijkheid en geduld met jezelf.


Wat ik nu lees: The Power of the Heart van Baptiste De Paepe De hoofdboodschap: zet je hart open en luister naar wat het je vertelt, dan kun je alles bereiken wat je maar wilt! Baptist de Pape sprak onder meer met Paulo Coelho, Isabel Allende, Eckhart Tolle, Deepak Chopra en Maya Angelou en vele anderen die de kracht, de wijsheid, de liefde en de intelligentie van ons hart onderkennen. Het resultaat is een boek met een verrassend wetenschappelijke en spirituele onderbouwing. Het roept de lezer op om zich te laten gidsen door je hart. Alleen dan vind je je ware potentie en geluk en leef je dichter bij je intuïtie.


Wat ik nu drink: slaapthee Voor mijn klanten maak ik geregeld mijn eigen slaapthee. Deze kruidenthee is een mix van de krachtigste ontspanningskruiden. Denk aan kamille, hibiscus, passiebloem, linde en hoppe, maar ook Valeriaan. Geloof me: 1 kop voor het slapen gaan doet wonderen!


Wat ik nu eet: bananencake Voeding heeft een grote invloed op ons slaappatroon en is één van de 7 pijlers van mijn slaapcoaching. Daarom creëer ik mijn eigen versie van de bananencake van Pascale Naessens. Want net zoals kiwi’s hebben bananen een gunstige invloed op ons slaappatroon.


Meer op 2Refresh.be

댓글


댓글 작성이 차단되었습니다.
bottom of page