top of page

Ontspannen door klanken: relaxatiemeditatie en kristalklankschalen

Net zoals bij cranio-sacrale therapie werken de trillingen van kristalklankschalen helend. Voeg daarbij het ontspannende effect van een relaxatiemeditatie en je komt tot een unieke ervaring die je tot een diepe innerlijke rust brengt en je helpt om stress los te laten. Dat is in een notendop het concept van het nieuwe evenement ‘Relaxatiemeditatie en kristalklankschalen’. Daarin brengen Lieve en ik onze twee werelden samen: zelf verzorg ik de ontspannende relaxatiemeditatie, Lieve staat in voor de helende kristalklanken. Het eerste evenement midden februari was alvast een succes.


Relaxatiemeditatie is pure me-time

Het groepsevenement startte met een heerlijk ontspannende relaxatiemeditatie. Je beleeft de volledige ervaring op een comfortabele ligmat, inclusief kussen en dekentje. Daarbij lig je op je rug en hoef je zelf niets te doen. Het is eigenlijk pure me-time: mijn stem begeleidt je in gedachten loslaten, luisteren naar mijn meditatieverhaal en je laten meevoeren naar een staat van diepe innerlijke rust. Verschillende mensen waren zelfs zo diep in ontspanning dat ze kort in slaap vielen. Tot ze zacht gewekt werden door de trillingen van de klankschalen, natuurlijk.


Harmonisch samenspel

Lieve: “Dankzij de begeleiding van Inge kom je langzaam en sereen tot een zeer diepe vorm van ontspanning en een intensief stiltemoment. Daarna start mijn klankschalenconcert. Het harmonische samenspel van de kristalklankschalen en de andere instrumenten nodigen uit tot een innerlijke beleving die veel losmaakt in het lichaam. De kristalxylofoon is een belangrijk en waardevol instrument voor heling, gezonde genezing en meditatie. Het helpt je als mens heel te worden en je completer te voelen. Dankzij de trillingen laat je dus stress los en stroomt de energie weer vrijuit in je lichaam.”Enkele reacties van deelnemers over het evenement Relaxatiemeditatie en Kristalklankschalen

“Ik ben blij dat ik ben gekomen. Ik heb me vandaag sterker gevoeld. Jij doet meer dan je best om mensen te helpen.”


“Het was super! Even helemaal weg en zonder pijn ontspannen. Een echte aanrader! Bedankt voor deze mooie ervaring.”


“Bedankt voor de bijzonder hartelijke ontvangst. De klankschaalmeditatie was heel goed. Je bent een aangename, warme vrouw en uitermate geschikt voor wat je allemaal doet in je praktijk. Veel succes en zeker tot de volgende keer.”


“Wat heeft deze sessie me deugd gedaan. Zo zalig! Je doet het geweldig. Veel liefs, zon, succes. Je bent een juweel van een vrouw en therapeute.”


“Het was zo leuk en aangenaam. Ik had wel kunnen blijven liggen. Een aanrader voor ieder van ons. Zalig genieten.”


“Bedankt voor deze prachtige namiddag. Het was top! Het heeft me echt goed gedaan. Laat me aub weten wanneer er volgende sessies starten. Ik doe zeker mee.”


“Het was zalig, nog steeds aan het nagenieten.”


“Wij vonden het super en voor herhaling vatbaar.”


Meer op 2Refresh.be

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page