top of page

OVER INGE

"MAMA, JE LACHT NIET MEER." 

Mijn naam is Vrielynck Inge.

20 jaar werkte ik met hart en ziel mee in het boekhoudkantoor van mijn man. Maar toen we het stadsleven van Knokke-Heist omruilden voor het plattelandsleven van Middelburg, voelde ik alsmaar duidelijker wat ik had gemist. Ik kwam weer in contact met de natuur, de rust en de stilte, en ik voelde dat ik meer wilde.

Ik werd geleefd door de cijfers, maar ik hunkerde naar de gevoelswereld. Ik wilde mensen gelukkig maken en geven wat ze nodig hadden. Ik wilde delen wat ik zelf teruggevonden had: rust, ontspanning en stilte.

Van cijfers naar relaxatietherapeute en slaapcoach

Inge Vrielynck 2Refresh

Van ratio

naar emotie

 

Mijn man Christophe, mijn grote steun en toeverlaat, reikte mij het laatste stukje van de puzzel aan. Hij voelde aan wat ik nog niet met zoveel woorden gezegd had en hij schreef me in voor de opleiding relaxatietherapeute.

Vanaf dat moment viel alles op zijn plaats. Ik voelde mij super en wil dat gevoel aan anderen doorgeven. 2Refresh was geboren!

De tol van de

prestatiemaatschappij

 

Omdat ik zelf lang in het zakenleven stond, weet ik als geen ander hoe hoog de druk kan komen te staan. En die druk eist altijd zijn tol! Agressiviteit, depressies, burn- en bore-outs…

Het zijn maar enkele van de problemen waarmee de maatschappij van vandaag kampt. Stuk voor stuk duidelijke signalen dat we nood hebben aan rust en ontspanning. Zelfs de jeugd is overspannen!

(Her)vind de

balans in je leven

 

Je hoeft écht geen schuldgevoel te hebben als je twee minuten in de zetel zit. Even tot jezelf komen mag! Ik help jou om de balans in je leven terug te vinden met relaxatietherapie.

Aan de hand van een waaier van adem-ontspannings– en slaaptechnieken, kan je zelf aan de slag. Je krijgt er meer energie van, je komt helemaal tot rust en je ziet oplossingen waarvoor je vroeger door de drukte van elke dag geen oog had.

"Ik zei de cijfers vaarwel en verwelkom nu de mensen"
Over
Maak nu een afspraak voor een kennismakingsgesprek
bottom of page