top of page

“Wauw, 80 mensen vonden innerlijke rust op onze Lazy Sunday”

3 september: Lazy Sunday. Eindelijk! Na maanden van voorbereiding en planning mochten Johannes Sijaranamual en ikzelf liefst 80 gasten verwelkomen voor een heerlijk ontspannende zondagochtend in de open lucht. De tuin van 2Refresh hadden we voor de gelegenheid omgetoverd tot een groene ontspanningswereld met imposante tent, geurige wierookstokjes en zachte zen muziek. De zon zag dat het goed was en vergastte ons op haar weldoende stralen. Het was het perfecte decor voor wat een memorabele morgen boordevol rust zou worden.


evenement 2refresh meditatie ontspan ontstress groep relax relaxatie

Duo van biorelaxatie en meditatie

We startten met mijn stuk, de biorelaxatie, en dat voelde voor mij als thuiskomen. Ik had helemaal geen zenuwen. Sterker nog, de energie en de enthousiaste reacties van de deelnemers duwden mij in mijn kracht zodat ik er stond als nooit tevoren. Ik wilde met mijn biorelaxatie iedere man en vrouw een trapje lager doen zakken. Gedachten weg, focus op innerlijke rust … De deelnemers gingen er gemakkelijk voor liggen en samen doorliepen we één voor één de 7 stappen van de oefening. Laagje per laagje zag ik stress en spanningen plaats maken voor ontspanning en tevredenheid. Zalig om iedereen zo te zien genieten. Helemaal in het moment, helemaal zen … Ik geniet nog na als ik eraan terugdenk.


Bedankt Johannes!

Na een korte pauze was het de beurt aan Johannes. Hij liet zich voor zijn meditatie inspireren door de aanwezige energie en het moment. In zit, liggend of traag stappend, de gasten beleefden de oefening allemaal op hun eigen manier. Negatieve gedachten verdwenen als sneeuw voor de zon, terwijl Johannes ons meenam op een innerlijke reis terug naar de essentie. Het ruisen van de bladeren in de wind deed de rest …


1 jaar 2Refresh

Na de 2 deugddoende relaxaties was het tijd voor sociale gezelligheid. 2Refresh bestaat 1 jaar en dat moest gevierd worden met een verrassing. Na het event nodigde ik dus alle aanwezigen uit voor een hapje en een drankje op het terras. De hartverwarmende reacties en de fijne feedback deden veel deugd. Missie geslaagd: we hebben er samen een toffe, ontspannen, relaxte en cosy Lazy Sunday van gemaakt. Ik hoop alle aanwezigen snel terug te zien voor een individueel ontspanningstraject of wie weet, een volgende editie van Lazy Sunday.


Tot snel, bij 2Refresh!

Inge


PS Bedankt aan mijn hulptroepen: mijn man Christophe en mijn dochter Charlotte, mijn broer Wim en mijn schoonzus Sandra, Mariet en Liezl, mijn ouders en alle andere partners die van dit evenement een succes maakten.PPS Benieuwd wat de deelnemers van onze Lazy Sunday vonden? Lees snel enkele reacties:


Dag Inge, je hebt dat fantastisch gedaan! Het was een aangenaam en gezellig concept met alles erop en eraan en het weer was top. Mijn collega’s waren super content, voor herhaling vatbaar. Iedereen was zen en straalde warmte uit. Je verdient een dikke pluim!!! Merci dat we er konden bij zijn. Dikke knuffel en veel liefs,

_____


Hei Inge! Dank je wel voor de ontmoeting… Mijn dochter en ik waren heel erg onder de indruk. Hopelijk komen er nog zo’n momenten.  

_____


Het was fantastisch, jullie zijn bedankt om deze uitzonderlijke mooie plek en jullie talenten met ons te willen delen.

__________


Hello Inge, PROFICIAT!!! Je Lazy Sunday was echt een succes, een topper! Ik heb echt genoten, wat lang geleden is. En de reis van Johannes heeft me echt een terugblik gegeven op mijn leven. Bedankt uit het diepste van mijn hart. ik hoop dat er nog zulke zondagen komen! Nogmaals proficiat, doe zo verder en bedankt!

_________


De biorelaxatie was heel goed: het beeld van het wandelen aan de zee, de pluim…  En Johannes verwoordde het zo mooi! Ik voelde me super, vol energie, moed… Ik ga door een ‘zwaardere’ emotionele periode in mijn leven en na die sessie had ik meer kracht, meer zelfvertrouwen, positieve gedachten. Ik voelde me zeer goed. De setting was ook prachtig…

_________

Lieve Inge, je relaxatieevenement was top ! Perfecte organisatie en jullie begeleiding verdient een pluim … het ruisen van de bomen en het sprookjespark in de prijs begrepen. Dank je van harte voor deze mooie zondagmorgen. Ook het aperitief en de kennismaking met zoveel ‘gekwetste’ vrouwen was verrijkend.

__________

Mijn dank rust bij jou. Je zalige plek. Je gedragen kracht. Jullie hebben alles uit de kast gehaald om ons te verwennen. Jouw bijdrage was een intense meditatie die het raakvlak van mijn herinnering sterk invult. Mijn wens voor de vrouw die mij een hoog zen gegeven heeft: moge de stilte helder zijn, de rest is wind, water, vuur en aarde die ons bindt…


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page