top of page

Aurelie: “Eindelijk pijnvrij zonder medicatie dankzij hydromassage”

Aurelie Janssens uit Westkapelle neemt elke dag medicatie om haar chronische nekpijn te verzachten. Op aanraden van Inge testte zij onlangs de revolutionaire Hydrojet. Aurelie: “Mijn man David en ik kennen Inge en haar man Christophe al een tijdje. Zij zijn klant bij onze schilder- en decoratiezaak, en toen mijn man vertelde over Inges behandelingen besloot ik bij haar te rade te gaan met mijn nekpijn.”


Eindelijk pijnvrij zonder medicatie dankzij hydromassage

Hevige nekpijn door hernia en nekprothesen

8 jaar geleden ben ik geopereerd aan een hernia in mijn nek. De kussentjes tussen mijn nekwervels waren volledig afgesleten en ik kreeg 2 prothesen ingeplant. Daarna voelde ik mij twee jaar goed, maar toen begon de pijn opnieuw. De prothesen blijken tegen elkaar aan te wrijven. Daardoor verkrampen mijn rug en nek regelmatig. Dat is bijzonder pijnlijk, dus ben ik vaste klant in de pijnkliniek in Antwerpen. Mijn nek is intussen volledig ontzenuwd rondom mijn prothesen, maar ik blijf pijn voelen. Elke dag neem ik zware medicatie om de pijn draaglijk te maken.


Hydromassage is volledig pijnloos en ontspannend

Eerlijk: ik had schrik voor de hydromassage. Mensen met rug- en nekproblemen weten dat de meeste manipulaties pijnlijk zijn. Maar die angst bleek helemaal onterecht. Ik was zelfs aangenaam verrast. De behandeling duurt 20 minuten en voelt heel zacht en ontspannend aan. Ik had hevige hoofdpijn voor de hydromassage door het ophangen van gordijnen. Maar ik nam speciaal geen pijnmedicatie om het effect beter te voelen. Ik wilde het toestel zijn werk laten doen…


Normaal heb ik na het plaatsen van gordijnen drie dagen pijn. Nu kwam ik pijnvrij uit de behandeling en dat lichte gevoel bleef nog enkele dagen.

Voor het eerst pijnvrij zonder medicatie

Het resultaat was ongelofelijk. Normaal heb ik na het plaatsen van gordijnen drie dagen pijn. Nu kwam ik niet alleen pijnvrij en helemaal ontspannen uit de behandeling. Dat gevoel heeft ook nog enkele dagen geduurd. Ik had nooit durven dromen dat de hydromassage zoveel effect zou hebben. Bovendien heeft de behandeling mij mentaal veel deugd gedaan: ik had opmerkelijk meer energie. Het voelde alsof ik de hele wereld aankon.


Hydrojet: aanrader voor iedereen met rug- en nekpijn

Inge vertelde mij dat de Hydrojet zachtjes drukt op je spieren en ze zo langzaam losmaakt. De behandeling zet ook je bloedvaten open – ideaal voor mensen met spierspanning. Ik raad de Hydrojet alvast aan een goede vriendin aan. Die sukkelt met rugklachten. En bij mijn volgende bezoek aan de pijnkliniek vertel ik over mijn ervaringen bij 2Refresh. Inge zal mij zeker snel terugzien.


Meer op 2Refresh.be

コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page