top of page

Herfstdip? Maak die stramme spieren los met een hydromassage

De herfst is in het land: de bladeren verkleuren, de dagen worden kouder en we blijven met zijn allen veel meer binnen. Maar hoewel cocoonen supergezellig is, heeft minder bewegen ook nadelen: je spieren verstrammen, je energieniveau zakt en oude lichamelijke klachten steken weer de kop op. Houd je lichaam daarom in topvorm tijdens de koude herfst- en wintermaanden met verkwikkende hydromassages. In twintig minuten gepiept en je loopt daarna nog dagen op wolkjes…


hydromassage ontspan ontstress no stress 2refresh ontspannen hydrojet wellsystem pijn lichaam globale pijn wegnemen

Wat is een hydromassage?

Een hydromassage of droogwatermassage is een medische wellnessbehandeling op een volautomatisch waterbed. Geen enkele manuele massage kan het effect van de hydromassage evenaren. De zachte, maar intens krachtige waterstralen dringen heel diep in de vezels van je gewrichten en spieren. Bovendien is het weldoende effect laaang voelbaar. Gewrichtspijn, rug- en nekpijn, hoofdpijn, spierpijn en spierspanning, reumatische klachten, sportblessures … het zijn maar enkele gevallen waarbij hydromassage een bijzonder positief effect kan hebben.


No pain, no gain? Helemaal niet!

Wees gerust, een hydromassage is totaal niet pijnlijk. Integendeel! Ik pas de sterkte van de stralen en de behandelde lichaamszone aan jouw wensen of klachten aan. Daardoor zijn ook mensen die kampen met  chronische pijnen gebaat bij een hydromassage. Het effect blijft zelfs nog enkele dagen nawerken! De reacties die ik krijg zijn dan ook top. Fybromyalgiepatiënten vertellen mij dat de pijnvrije dagen voelen als een herademing: ze bruisen weer van de energie.


Hydromassage: de 20 minutes-boost!

Hoe werkt een hydromassage? Je ligt volledig gekleed op het behandelingsbed, warm toegedekt met een zachte deken, klaar om te genieten van de weldoende, warme waterstralen in de zachte matras. De volledige behandeling duurt maar 20 minuten en gebeurt altijd volledig op maat: samen bepalen wij de sterkte van de stralen en de te behandelen lichaamszones. Bovendien combineert de massage de kracht van water met het weldoende effect van warmte. De resultaten: een diepe ontspanning van de spieren, duidelijk merkbare pijnverlichting, een verbeterde bloedcirculatie en een beter functionerend metabolisme. Alleen maar voordelen dus!


Geef die herfstdip geen kans! Boek snel jouw hydromassage!


Meer op 2Refresh.be

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page