top of page

KLEUR- EN LICHTTHERAPIE

Leren ontspannen met kleur en licht

Met lichttherapie en chromotherapie (kleurentherapie) deblokkeer je je lichaam. Dit gebeurt met behulp van speciale lampen en aangepaste muziek. Via zachte betokkeling, een lichte vorm van massage, glijdt de stress van je af en kom je helemaal tot rust. Dit is ontspanning van kop tot teen.

Een behandeling met kleur- en lichttherapie gebeurt in alle rust en sereniteit. Je ligt gemakkelijk en volledig aangekleed op de behandelingstafel terwijl je in elke vezel van je lichaam het rustgevende effect van kleur en licht ervaart.

Tijdens de behandeling voel je dat alle spanningen uit je lichaam wegvloeien. Je krijgt meer energie en bepaalde pijnpunten krijgen verlichting. Met kleur- en lichttherapie leer je om helemaal te ontspannen.

Kleur- en lichttherapie, licht, therapie, behandeling, ontstressen
Kleur-licht

Toen ik 2 jaar geleden 2Refresh leerde kennen was het metéén raak. Inge straalde zo'n warmte uit en ik kreeg direct het gevoel dat ze me kon lezen... soms dacht ik "hoe weet ze het". Ik heb voor het eerst ook de kleurentherapie mogen ervaren... zalig en intens! Na het kennismakingsgesprek voelt Inge direct aan welke zorg je nodig hebt! Zelfzorg is zo belangrijk deze tijd.... dus gewoon DOEN! Ik ben 2Refresh enorm dankbaar! 

 

—  Inge

—  Hilde Waegebaert

bottom of page