top of page

CRANIOSACRALE THERAPIE

Gedaan met spanningen en blokkades

Stress, slecht slapen, hoofdpijn of andere blokkades kunnen te wijten zijn aan verschillende factoren. Met craniosacrale therapie gaan we op zoek welke spanningen in het lichaam aanwezig zijn en werken we deze blokkades of spanningen weg.

Tijdens de behandeling lig je (volledig aangekleed) op de behandeltafel en manipuleren we de 5 diafragma’s: hoofd, schouders, middenrif, staartbeen en voeten. Hierbij speelt het ritme van het hersenvocht (craniosacraal ritme) een belangrijke rol. Door ziekte, ongeval, stress, angst of trauma kan dat systeem grondig worden verstoord en ontstaan er blokkades. Met craniosacrale therapie ontspannen we de 5 diafragma’s en brengen we het craniosacraal ritme terug in balans.

Deze therapie kan als behandeling apart worden geboekt, maar kan ook geïntegreerd worden in slaaptraining of relaxatietherapie, of als aanvulling op de hydromassage. Elke behandeling is anders en is gericht om jouw specifieke problemen aan te pakken.

Don't worry just relax, ontspan, 2Refresh, relaxatie
Cranio

Een zeer aangename dame, zeer professioneel! Is zeker een aanrader om naar 2Refresh te gaan om uw mind en body te laten relaxen!

 

—  Alicia

bottom of page