top of page

ONTSTRESSEN

Wees stress een stapje voor en kom helemaal tot rust!

We weten het allemaal: stress geeft aanleiding tot tal van klachten zoals spanning, ongemak, pijn, angst, agressie. Het veroorzaakt niet alleen lichamelijke klachten, maar ook psychische. Stress leidt zelfs tot gedragsveranderingen. Ontstressen en ontspannen is dan aangewezen, maar soms zo moeilijk te realiseren.

We onderscheiden vier categorieën van stress. Toch ervaart iedereen stress op een andere manier. Via een intakegesprek gaan we na hoe jij met stress omgaat en vooral hoe we je best kunnen leren om jouw stress de baas te kunnen. Aan de hand van oefeningen op maat pakken we zo samen het stressprobleem aan.

Tijdens de behandeling gaan we zowel met rustige als met actieve oefeningen dieper in op de stress. Dit kan binnen, maar ook buiten in onze tuin. Zo bouwen we de spanning af en zorgen we dat je je eigen signalen van stress herkent. Met de tips & tricks weet je perfect wat te doen bij een volgende stresspiek.

Met behulp van verschillende ademhalingstechnieken brengen we lichaam en geest terug in balans: van ademrust (lichaam) naar gemoedsrust (geest).

2Refresh tuin, ontspan, relax
Hydromassage, hydrojet, wellsystem, massage

Hydromassage

Water en warmte tegen spierspanning

Last van stressklachten zoals spierspanning en rugpijn of andere pijnlijke ongemakken? Ervaar dan de deugddoende kracht van warmte en water tijdens een droogwater- of hydromassage. De behandeling duurt maximum 20 minuten en wordt gecombineerd met kleur-, licht- en aromatherapie.

Hoe werkt het? Door het tafeloppervlak heen voel je het weldoende effect van de krachtige, warme waterstralen. De warmte dringt via regelmatig draaiende bewegingen tot in de diepste weefsellagen van je lichaam. De stralen stimuleren zo de doorbloeding van je lichaam van top tot teen.

De massagesnelheid en de behandelingszone zijn precies ingesteld op jouw klachten. De zachte kracht van de massage activeert je stofwisseling, vermindert stressklachten door spierspanning en verlicht eventuele krampen of rugpijn.

Zwemspa, jacuzzi, zwembad, natuur, ontspannen, bubbelbad

Zwemspa met jacuzzi

Zwemmen en ontspannen in de vrije natuur

Hou je ervan om baantjes te trekken in het zwembad? Maar geniet je ook intens van een ontspannende jacuzzi-massage? Boek dan een relaxatie-moment in onze zwemspa in openlucht – geschikt voor 5 personen.

Zwemmen is één van de gezondste sporten. Je traint elke spier in je lichaam. Je werkt zowel op conditie als op kracht. En je vergroot je botdichtheid. Bovendien is zwemmen niet belastend voor je spieren, pezen en gewrichten.

Onze verwarmde zwemspa combineert de voordelen van een jacuzzi en een zwembad. Je kunt dus heerlijk genieten van het weldoende effect van warmte, water en bubbels. Dankzij de tegenstroomfunctie zwem je bovendien ook perfect ter plaatse.

Infraroodcabine, sauna, infrarood, pijn, ontgiften

Infraroodcabine

Ontgiften en pijnbestrijding

Een behandeling in de infraroodcabine doet wonderen bij spierpijn of gewrichtspijn. Ze bevordert je stofwisseling en maakt je huid elastischer. Bovendien verbetert ze je immuniteit, je slaapkwaliteit en je ademhaling.

Spierpijn of gewrichtspijn? De infraroodstralers van onze infraroodcabine verwarmen je van binnenuit. Daardoor werken ze dieper in op je spieren en gewrichten en verlichten ze aanzienlijk al jouw pijnen.

In een infraroodcabine verlies je tot zeven keer meer gifstoffen dan in een klassieke sauna. Goed nieuws voor je weerstand! Bovendien verbrand je tot 600 calorieën per half uur terwijl je heerlijk ontspant.

ONTSTRESSEN

Zeer ontspannend en direct resultaat. Zalige relaxatietherapie! Zeer professioneel met duidelijke uitleg. Een echte aanrader 

 

—  Sofie

bottom of page